Tiedoksi: blogi tauolla

04.11.2023Kiitos, että olet seurannut Ellun ja Emmin kirjeenvaihtoa. Blogisarja on toistaiseksi tauolla.

Muuta tietoa, kun nyt kerran tänne tulit: Minulla on menossa uusi kirjoitusprojekti, jonka pääkohderyhmänä ovat lapset. Mahdollinen uusi kirjani saattaa kiinnostaa myös mummoja ja pappoja, äitejä ja isiä.

Jos tämä kuulosti sinusta mielenkiintoiselta, lähetä minulle postia osoitteeseen ullamaria.mesia@nytkun.com, niin saat ensimmäisten joukossa tietää mahdollisen uuden kirjani julkaisusta. 

Voi hyvin! Terveisin, Ulla-Maria

Blogisarja (tauolla)

Tarinallinen blogi "Kuolevien naisten kirjeitä" perustuu kahden, nykylääketieteen valossa parantumatonta syöpää sairastavan naisen kirjeenvaihtoon. Tarina alkaa Ellun sairastumisesta aivosyöpään. Emmi puolestaan sairastaa aivoihin levinnyttä rintasyöpää jo kuudetta vuotta.

Blogimuodossa ilmestyvä "Kuolevien naisten kirjeitä" on jatkoa Emmin tarinalle kirjassa Kolmas viikko (© 2022 Mesiä, Ulla-Maria). "Kuolevien naisten kirjeitä" -blogisarja on myös itsenäinen teos, jonka kirjoittajat ovat Ellu Lasarike (bloggarinimi) ja Ulla-Maria Mesiä.

Ellu

Parantumaton aivosyöpä. Pitää rom komista, hämärästä valosta ja raskaasta musiikista. Rakastaa perhettään niin paljon, että ajatus heistä luopumisesta saa aikaan tuskan huudon.

Emmi

Aivoihin levinnyt krooninen rintasyöpä. Tykkää kotoilusta ja elämän ihmettelystä. Heittäytyjä. Hulluna mieheensä ja tyttäriinsä, joiden nuuhkimisesta lähes riippuvainen. Ikuinen kehittäjä, nykyisin hurahtanut kokemustoimijuuteen.