Kolmas viikko

Esikoiskirjani kertoo Emmin tarinan täydestä elämästä nykylääketieteen valossa parantumattoman rintasyövän kanssa. Emmi antaa itselleen lupauksen: "Minusta tämä ei jää kiinni". Hän ei suostu hukkaamaan elämäniloaan syöpäpolin kiiltäville käytäville, vaan päättää antaa elämän värien hulmuta huiveissaan entistä voimakkaampina.

Osta kirja täätä - Nyt saatavilla myös e-kirjana! 

Kirja-arvio: Onni on tässä ja nyt 

"Kirjan läpi kantavat lämpö, rakkaus ja kiitollisuus elämästä, vaikka vaikeistakin elämäntilanteista kerrotaan rehellisesti ja kaunistelematta. Lukijalla kohoaa muutamankin kerran kyyneleet silmiin, välillä onnesta, välillä surusta, välillä suunnattomasta epäoikeudenmukaisuudesta."

- Tiina Huhtanen,  Rinnakkain lehti 3 / 2023 

Lue takakansi

Emmin aiemmat liitot ovat kariutuneet suvun tylyyn vallankäyttöön, juonitteluun ja petoksiin sekä julmaan henkiseen väkivaltaan. Kun kolmas kerta toden sanoo, astuu Emmin elämään myös kolmas viikko. Alkaa pelottavan kaunis matka, jonka varrella rajaton onni ja kuolemanpelko lyövät kättä kerta toisensa jälkeen.

"On saatava uudelleen toivon reunasta kiinni, on saatava uusi vahva ote."

Syöpäkokemusten keskellä myös menneisyyden kokemukset nousevat vaatimaan huomiota, jota paitsi ne elämän virrassa ovat jääneet. Lääkesumussa sekoittuvat uudet ja vanhat kokemukset, joita Emmi yrittää ymmärtää, ja huomaa, että elämä yllättää jälleen.

Kolmas viikko ei ole selviytymistarina, vaan tarina elämästä nyt kun.


Voit tilata kirjan minulta myös suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ullamaria.mesia@nytkun.com.